10 души се борят за преместване на 8 места в следствието към Специализираната прокуратура
Паралелно с това текат още два конкурса за същото работно място
10 души се борят за преместване на 8 места в следствието към Специализираната прокуратура

10 души са допуснати до участие в процедурата за преместване в следствения отдел към Специализираната прокуратура, която Прокурорската колегия на Висшия съдебен съвет (ВСС) обяви в края на ноември м.г., става ясно от публикуваните списъци. Свободните места в конкурса са 8. Недопуснати кандидати в процедурата няма.

Кандидатите, които ще се явят на конкурса са Златка Стайкова Стайкова, следовател в ОСлО в ОП-Хасково, Димитър Димитров Халачев, следовател в ОСлО в ОП-Русе, Станелия Василева Караджова, следовател в ОСлО в ОП-Бургас, Малина Борисова Борисова, следовател в ОСлО в ОП-Шумен, Радостина Кирилова Цанева, следовател в ОСлО в ОП-Пловдив, Петранка Костадинова Рабаджиева, следовател в ОСлО в ОП-Пловдив, Шахин Фикретов Музаферов, следовател в ОСлО в ОП-Шумен, Нели Георгиева Тодорова, следовател в СлО в СГП, Ралица Любомирова Дашева, следовател в СлО в СГП и Христо Тодоров Колев, следовател в СлО в СГП.

Паралелно с това текат още два конкурса за същото обвинение. Единият е за първоначално назначаване, с който трябва да бъдат попълнени още 7 места в следствието, а другият е за повишаване. В него свободните места за следователи са 17, а допуснатите кандидати са 4-ма.

Коментари от FACEBOOK
Коментари от правен свят
   Започни с:  Първите  |  Последните  
3
Леле
|
нерегистриран
19 януари 2019, 15:55
2
-3
Ти като си смел мъж, що не си се кандидатирал !
2
българин
|
нерегистриран
19 януари 2019, 15:15
3
-5
Трима мъже и седем жени.Жената да разследва,е като да вземе лопата,и по цял ден да бърка бетон.Преди години Филчев имаше крилат израз за"две лелки......,и те ще борят престъпността".Колко беше прев г-н Филчев.
1
|
нерегистриран
18 януари 2019, 12:00
4
-2
Голяма борба, в предишния за преместване нямаше нито един, за повишението вече остана само един кандидат, който засега не се е отказал, и от тези я остане един накрая.
ТВОЯТ КОМЕНТАР
Име
Коментар
Снимка 1
Снимка 2
Снимка 3
Снимка 4
Снимка 5
Снимка 6
Въведете буквите и цифрите от кода в дясно