Прокурорите от Велинград и полицаите от Враца се присъединиха към подкрепящите Иван Гешев за главен прокурор
Според магистратите от курортния град, номинацията на човек от гилдията ще гарантира, че той ще отстоява независимостта им и ще ги защитава от хули и нападки
Прокурорите от Велинград и полицаите от Враца се присъединиха към подкрепящите Иван Гешев за главен прокурор

Зам.-главният прокурор Иван Гешев

Нови становище и позиция в подкрепа на зам.-главния прокурор Иван Гешев за следващ "обвинител №1" постъпиха във Висшия съдебен сувет (ВСС). Този път те са от прокурорите от Районна прокуратура-Велинград и от полицаите във Враца.

"Адмирираме издигането на кандидатурата прокурор от прокурорската гилдия за главен прокурор, който познава проблемите в работата на прокурорите, което е гаранция, че ще отстоява тяхната независимост, ще ги защитава от недоброжелателни хули и нападки, и ще им помага в трудните а тях моменти", пише в становището на магистратите от Велинград.

В позцията до ВСС директорът на Областната дирекция на МВР във Враца Янко Янколов също изразява подкрепа за номинацията на Гешев. "Областната дирекция на МВР – гр. Враца осъществява ползотворно сътрудничество с Прокуратурата на Република България и господин Гешев в качеството му на нейн представител, като заместник на главния прокурор и считам, че същият притежава необходимите професионални и нравствени качества за изпълнение на длъжността главен прокурор. Тази позиция е в резултат на безпристрастното ми мнение, което е основано на преките ми наблюдения от дейността на господин Гешев и като ръководител на Специализираната прокуратура", пише в позицията си Янколов.

Коментари от FACEBOOK
Коментари от правен свят
   Започни с:  Първите  |  Последните  
12
Генерала
|
нерегистриран
30 август 2019, 16:03
4
-10
Питам се какво толкова вършат лишените от свобода по затворите ,ами не спретнат едни единодушни подписки в подкрепа на Гешев,току виж си издействали амнистии,че да има.пак кого да лови насред пътя с белезници .
11
RRR
|
нерегистриран
30 август 2019, 14:30
4
-11
Що да не смеят, други смеят да не го подкрепят, а тези да не смеят.Наредени като синджир роби на подписката.
10
:)
|
нерегистриран
30 август 2019, 13:54
4
-10
Смеят ли да не го подкрепят? Мисля, че не. Вие как смятате?
9
Кинчето
|
нерегистриран
29 август 2019, 16:48
5
-13
Здравейте. Чистачка съм у съда и аз смятам, че Гешо е на борчето връхчето! Къде мога да се подпиша и аз, че да стане Главен прокурор още утре?
8
Ние
|
нерегистриран
29 август 2019, 00:36
10
-14
Задържаните на ГМ-то, също го подкрепяме и го чакаме да си дойде при нас....
7
|
нерегистриран
28 август 2019, 19:01
11
-16
Както и железничарите от Априлци
6
|
нерегистриран
28 август 2019, 18:54
14
-16
прокурорски синдикат ли ще правят или ще избират главен прокурор? Откъде ОДМВР-Враца и РП-Велинград могат да имат обективни наблюдения за работата на Гешев? Такива могат да имат само СтСлС, СРП, СГП, СП и ВКП. Засега писма има само от СРП и СП, което е изкючително странно - в крайна сметка Гешев е работил най-много в СГП и е редно там да имат най-много наблюдение върху работата му.
4
ТИ подписа ли се за подкрепа?
|
нерегистриран
28 август 2019, 16:51
15
-16
Дали скоро в екселова таблица няма да има списъци-кой подкрепил, на коя дата, кой не се подписал.


Съветвам ви-да подписвате подкрепа, а закъснелите в съпроводително писмо да обяснят подробно защо са закъснели, и да се извинят.
3
Самоуправляващи се социалистически организации
|
нерегистриран
28 август 2019, 16:31
13
-16
И откога подчинените избират началниците си в съвременния свят?
2
RRR
|
нерегистриран
28 август 2019, 16:00
16
-19
На мен изобщо не ми дреме кой е началник.И Господ да е все тая.Смешното е, като видиш наклонени магистрати.По подписките си личи кой, колко пълзи.
ТВОЯТ КОМЕНТАР
Име
Коментар
Снимка 1
Снимка 2
Снимка 3
Снимка 4
Снимка 5
Снимка 6
Въведете буквите и цифрите от кода в дясно