Новият окръжен прокурор на Варна Красимир Конов встъпи в длъжност
В биографията си има над 21 години юридически стаж, а в съдебната система работи от 1999 година
Новият окръжен прокурор на Варна Красимир Конов встъпи в длъжност

Красимир Конов, новият окръжен прокурор на Варна, снимки:ПРБ

Новият административен ръководител на Окръжната прокуратура във Варна Красимир Конов встъпи в длъжност, съобщиха от държавното обвинение. В тържествена обстановка пред колектива на Окръжната прокуратура и Окръжния следствен отдел Конов е подписал акта за встъпване, връчен му от  административния ръководител на Апелативната прокуратура в града Владимир Чавдаров с пожелание за успешна работа през целия мандат.

Изпълняващият до момента функциите на окръжен прокурор на Варна Радослав Лазаров е приветствал новия административен ръководител и му е пожелал да продължи постигнатото.

Новият окръжен прокурор на Варна Красимир Конов бе избран с девет гласа "за" от членовете на Прокурорската колегия на Висшия съдебен съвет миналата седмица. Той е с над 21 години юридически стаж, а в съдебната система работи от 1999 г., когато започва работа като следовател. От 2000 г. е прокурор в Районната прокуратура във Варна. От 2005 г. до момента е бил последователно прокурор и заместник-окръжен прокурор в Окръжната прокуратура, както и изпълняващ функциите районен прокурор на Варна. Две години – от 2010 до 2012 г., е бил командирован в Апелативната прокуратура.

Коментари от FACEBOOK
Коментари от правен свят
   Започни с:  Първите  |  Последните  
1
|
нерегистриран
19 ноември 2019, 13:10
1
0
Съвестен и работлив човек избраха. Да е жив и здрав, за да работи все така! Успех!
ТВОЯТ КОМЕНТАР
Име
Коментар
Снимка 1
Снимка 2
Снимка 3
Снимка 4
Снимка 5
Снимка 6
Въведете буквите и цифрите от кода в дясно