Административен съд – Варна организира Благотворителен Коледен базар
Тази година средствата ще бъдат преведени на сметката на Мартин Даниелов Илиев – на 1 година и 6 месеца, от Варна, със заболяване остра лимфобластна левкемия
Административен съд – Варна организира Благотворителен Коледен базар

Мартин Даниелов Илиев – на 1 година и 6 месеца, от Варна

От понеделник до 13 декември 2019 год. в Административен съд – Варна ще се проведе традиционният Благотворителен Коледен базар, който е резултат от обединените усилия на съда и Комплекса за социални услуги за деца и семейства – Варна, съобщиха от съда.

Четвърта поредна година четирите звена на Комплекса, които работят с деца и техните семейства, ще изработват коледни изделия – сувенири, играчки, картички, които предоставят за Благотворителните базари. Така служителите ще повишават значително уменията на децата за справяне с ежедневието, като с арт терапия развиват техния потенциал.

Тази година средствата, събрани от коледните изделия, ще бъдат преведени на сметката на Мартин Даниелов Илиев – на 1 година и 6 месеца, от Варна, със заболяване остра лимфобластна левкемия. Те са необходими за извършването на животоспасяваща трансплантация на детето на стволови клетки в Турция. Сумата за трансплантацията е 120 000 евро.

Коментари от FACEBOOK
Коментари от правен свят
   Започни с:  Първите  |  Последните  
Няма коментари към новината.
ТВОЯТ КОМЕНТАР
Име
Коментар
Снимка 1
Снимка 2
Снимка 3
Снимка 4
Снимка 5
Снимка 6
Въведете буквите и цифрите от кода в дясно