Съдружник на Божков разказал на бТВ и Дневник, че е заплашен с убийство, те си замълчали
Някаква невидима сила ги спира да кажат нещо. Според мен това е свързано с рекламните договори - медиите не искат да ги загубят, коментира Цветомир Найденов
Съдружник на Божков разказал на бТВ и Дневник, че е заплашен с убийство, те си замълчали

Бившият съдружник на Васил Божков - Цветомир Найденов

Бившият съдружник на Васил Божков - Цветомир Найденов, се оплака от медийно затъмнение от страна на бТВ и "Дневник", на които разказал надлъж и нашир, че е заплашен с убийство от хазартния бос. Те обаче си замълчали. Това разказа самият той пред "Нова телевизия".

"Аз и брат ми бяхме заплашени с ликвидиране лично от Васил Божков. Това се случи на 12 юни в неговия офис. И той, и ние имаме записи. Дали сме ги на прокуратурата. Получих доказателства за това октомври, проверих го и подадох сигналите", разказа Найденов.

В началото на декември той подал сигнала в прокуратурата и се срещнал с шефа на новините в бТВ Венелин Петков и водещия на сутрешния им блок Антон Хекимян. След дългия разговор не последвало нищо в ефира.

Междувременно от "Дневник" и "Капитал" също взели интервю от Найденов - говори цели 5 часа. След това и този разговор не видял бял свят. По думите на Найденов, най-вероятно двете медии са били заплашени от самия Божков, че ще им спре рекламите на хазартните игри.

"Някаква невидима сила ги спира да кажат нещо. Според мен това е свързано с рекламните договори - медиите не искат да ги загубят", коментира Найденов. И добави, че Божков се е обаждал на баща му и заявил, че ще спре "медийните помии" срещу себе си. "Да подадеш такъв сигнал е нещо супер опасно. В момента сам съм си осигурил охраната", каза още Найденов.

Коментари от FACEBOOK
Коментари от правен свят
   Започни с:  Първите  |  Последните  
1
RRR
|
нерегистриран
31 януари 2020, 10:23
2
-4
Глупости ли да пишат.
ТВОЯТ КОМЕНТАР
Име
Коментар
Снимка 1
Снимка 2
Снимка 3
Снимка 4
Снимка 5
Снимка 6
Въведете буквите и цифрите от кода в дясно