Районният прокурор на Варна Невена Илиева встъпи официално в длъжност
Поздравления към новия районен прокурор отправи и апелативният прокурор Владимир Чавдаров
Районният прокурор на Варна Невена Илиева встъпи официално в длъжност

Окръжният прокурор Красимир Конов връчи на районния прокурор Невена Илиева акта за встъпването й в длъжност, снимки:ПРБ

На 26 февруари 2020 г. районният прокурор на Варна Невена Илиева встъпи в длъжност, съобщиха от държавното обвинение.

Тя беше избрана с пълно мнозинство от Прокурорската колегия на Висшия съдебен съвет на заседанието на 12 февруари тази година, като кадровиците предпочетоха защитената от прокурор Невена Илиева концепция за развитието на Районната прокуратура във Варна пред тези на другите двама кандидати.

Пред колектива на третата по численост районна прокуратура в страната, каквато е варненската, окръжният прокурор Красимир Конов връчи на районния прокурор Невена Илиева акта за встъпването й в длъжност. Поздравления към новия районен прокурор отправи и апелативният прокурор Владимир Чавдаров.

Прокурор Илиева има над 20 години юридически стаж. Професионалната ѝ кариера започва като следовател през 1998 г. На 1 април 2006 г. е назначена на длъжност "прокурор" в Районната прокуратура в Девня, а в периода от юли 2016 до 31 декември 2019 г. е неин административен ръководител. Прокурор Илиева притежава ранг "Прокурор във ВКП и ВАП".

Поздравления и пожелания за попътен вятър и успешен мандат към новия районен прокурор на Районната прокуратура във Варна отправиха и съдии от Варненския районен съд.

Коментари от FACEBOOK
Коментари от правен свят
   Започни с:  Първите  |  Последните  
Няма коментари към новината.
ТВОЯТ КОМЕНТАР
Име
Коментар
Снимка 1
Снимка 2
Снимка 3
Снимка 4
Снимка 5
Снимка 6
Въведете буквите и цифрите от кода в дясно