Бате Гойко, "плъха" и още нещо
Създадена от Марко на 06 март 2018
Започни с:    Първите | Последните
Отговор
8
!
|
нерегистриран
16 март 2018, 12:53
3
0
Язък! За чупките в кръста и дълбоките метани язък!
7
хоп
|
нерегистриран
16 март 2018, 12:18
3
0
дано по-скоро
6
лелеее
|
нерегистриран
15 март 2018, 14:23
5
0
май ще дойде "видов ден"
5
поздрави от Белия дом
|
нерегистриран
15 март 2018, 14:04
3
0
https://frognews.bg/novini/borisov-nejelan-beliia-dom-zaradi-koruptsiiata-tsatsarov-peevski.html
Борисов нежелан в Белия дом заради корупцията, Цацаров и Пеевски
.
Президентът Доналд Тръмп
Бойко Борисов отрязан от САЩ за посещение във Вашингтон. Всички опити на Външно министерство и личните усилия на Борисов ударили на камък. В близко бъдеще Белият дом не предвижда покана за българския премиер. Този отговор получили в МВнР, но е разпоредено от най-високо място да се мълчи.
Причините не се съобщават, но самият отказ е равен на вкарване в „черен списък“, коментираха пред Фрог нюз дългогодишни дипломати. Говори се, че основната причина Тръмп да проявява резервираност или слаб интерес към такава визита е липсата на реформи в правосъдната система, конкретно в прокуратурата и бездействието на държавата към сигналите за съмнителни сделки и бизнес на Делян Пеевски. Щатите са обезпокоени също от огромната корупция в страната, отказът да се воюва с нея и липсата на справедливост.Не на последно място Вашингтон е разтревожен от демострацията на топли връзки между главния прокурор Сотир Цацаров с руския му колега Юрий Чайка. Връх на това приятелство е договорът български обвинители да се обучават в академията на руската прокуратура как да борят корупцията. Това решение е абсурдно, тъй като Русия е на 147-о място в света по корумпираност, което е направо дъното. Борисов пък посрещна Чайка на стълбите на МС като генерал-губернатор, което е направило лошо впечатление на западните ни партньори.На 18 февруари зам.-външният министър Георги Георгиев превъзбудено съобщи, че се готви посещение на Борисов в САЩ всеки момент. Преговорите били напреднали и американската администрация приемала много добре премиера Борисов.

Хвалбите, че всеки момент Борисов ще полети към Вашингтон обаче се оказаха, ако не фалшиви, то поне силно преувеличени.Цветан Цветанов също обяви, че Борисов ще посети САЩ. Вторият в ГЕРБ постави световен рекорд с петото си участие в Молитвената закуска в САЩ, но твърденията му, че там очакват Борисов се оказаха раздувка. Потвърждение на това са срещите на Цветанов с четвърторазрядни хора от американската политика. Те със сигурност са били вежливи, но от тях не зависят държавни посещения. Нито могат да повлияят на разследването по закона „Магнитски“, както са се надявали Цветанов и Борисов, твърдят дипломатически източници.На 16.12.2017 г. Борисов, който в оставка като премиер, се похвали, че е разговарял с Доналд Тръмп по телефона. Дори му обяснил, че България се развива бурно икономически и му казал, че трябва да се спрат военните конфликти по сета. Тръмп пък отвърнал, че чака с нетърпения двамата да се видят на живо. На запитвания до американското посолство в София, то не потвърди да е имало такъв разговор. Освен това е странно политик в оставка да има пряк достъп до американския президент, коментираха тогава запознати с международния протокол. Тайна остана и по какъв телефон е говорил Борисов след като не е бил премиер в този момент.
4
priznanie
|
нерегистриран
15 март 2018, 14:00
1
0
3
Марко
|
нерегистриран
07 март 2018, 10:31
4
0
Осъзнали алтернативата ,че при подкрепа на т.нар."Истанбулска конвенция" най-вероятно ще гледат политическата власт през "крив макарон" политиците ни един по един се "поправят" в правилната насока.
Разбира се това е временно и условно докато утихне поредния гейт и електората бъде успан отново ,след което тихомълком ще се изпълни повелята на еврогосподарите.

Преекспонирането с т.нар."битови престъпления" вкл. с "плъхове",мишоци и т.н. гризачи и паразити никак не е случайно и спонтанно ,а се канализира и направлява за нагнетяване и отпускане на общественото напрежение.
2
Веско
|
нерегистриран
07 март 2018, 00:16
5
0
Ма така си е.
Ща ми краде и ще ръга с нож човека,а той да го гледа и да му се радва.
1
Боци
|
нерегистриран
06 март 2018, 16:35
7
0
Евала,бате за написаното!
Марко
|
нерегистриран
06 март 2018, 16:25
12
0
Здравейте,

уважаеми юристи,магистрати и адвокати!

Едно време по "цоца" бяха много популярни едни "индиански филми" с бате Гойко Митич,сръбски циганин приличащ на индианец, който играеше рола след роля и навярно е получавал за труда си и съответните възнаграждения.

Гледам наскоро на едни снимки по сайтовете един "плъх" се прави на "индианец" и позира в най-различни пози и стойки като актьор на кастинг и си спомних как в кино салона циганчетата викаха.
"-Бегай бате Гойко,че белите идат!"- след което избухваше спонтанен смях от останалите зрители.

Обаче в наши дни този нов"актьор" не желае да полага какъвто и да било общественополезен труд ,а да живее въпреки това и основно за чужда сметка,основно на гърба на всички останали...

При рецидивистко съдебно минало за повече от 1-2 кражби и при нападение с нож по отношение на установилия го да краде от имота му собственик, който не е могъл да го задържи,за да го предаде на полицията са били възможни няколко хипотези:
1. крадльото избягва от местопрестъплението,вика се РПУ и се образува досъдебно срещу неизвестен извършител ,което се прекратява след 3-5 месеца поради не установяването на извършителя,
2. крадльото бива задържан и предаден на РПУ от собственика и се "споразумява" на "Пробация";
3. крадльото при опит да се измъкне от задържане и след като е нанесъл 2-3 прободни рани по тялото на събственика бива прострелян и умира от раните си и
4. собственикът се обажда на тел.112 за видения крадльо и докато от там се свържат с РПУ и от последното изпратят дежурен екип на мястото,поради недостиг на служители, си тръгва необезпокоявано под тъжния и яростен поглед на собственика.

Вие какво мислите?

Според мен когато в частната собственост на който и да е български гражданин се установи крадец ,който при опит да бъде задържан окаже съпротива,включително и дори го одраска ,първия с чиста съвест може и следва да се защити с всички възможни му средства ,включително и огнестрелно оръжие. :)
ТВОЯТ КОМЕНТАР
Име (коментирате, като нерегистриран)
Коментар
Снимка 1
Снимка 2
Снимка 3
Снимка 4
Снимка 5
Снимка 6
Въведете буквите и цифрите от кода в дясно