Манипулация на общественото мнение и "ниското обществено доверие" към т.нар."съдебна система"
Създадена от Марко на 15 май 2018
Започни с:    Първите | Последните
Отговор
Марко
|
нерегистриран
15 май 2018, 12:54
3
0
Здравейте,

уважаеми магистрати,адвокати,юристи и т.н.!

Днес е един прекрасен пролетен ден,тъй като птичките пеят,тревичките зеленеят,цветята цъфтят,пчеличките и мушичките жужат ,а и най-важното ние с вас все още можем да го видим и усетим. Последното хич не е маловажно...)))

Та в това си одухотворено настроение се замислих относно темата за манипулацията на общественото мнение и "ниското обществено доверие" към т.нар."съдебна система", което статистически погледнато има нелогични резултати.
В смисъл с всяка отчетна година т.нар."съдебна система" ,у нас подобрява сроковете,бързината и качеството на работата си ,но в противоречие на това социолозите дават намаляващ рейтинг под 10%-та.

Според мен е несправедливо и неправилно общественото мнение да бъде толкова ниско на фона на статистическите резултати и данни от годишните отчети на съдебната ни власт. Последното ме навежда на размисли в насока дали не се манипулира общественото мнение и то изцяло в негатив на т.нар."съдебна система" главно и основно с цел да се позволи и дори размие отговорността на т.нар."гнили ябълки" в нея,както и да се "замаскират някои лоши практики". Свързани с калпави обвинения,оправдателни присъди на неслучайни субекти и липсата на осъден бивш или настоящ министър.

Вие как мислите по темата?
ТВОЯТ КОМЕНТАР
Име (коментирате, като нерегистриран)
Коментар
Снимка 1
Снимка 2
Снимка 3
Снимка 4
Снимка 5
Снимка 6
Въведете буквите и цифрите от кода в дясно