Заради "грешна" МВР-експертиза на лаборатория към МВР невинен е държан почти две години в ареста
Създадена от на 28 ноември 2018
Започни с:    Първите | Последните
Отговор
2
|
нерегистриран
01 юни 2019, 08:24
4
0
Колко милиционера, лаборанти и прокурори са... санкционирани , -заради това,,че невинен е държан в ареста почти 2 години? Ако прочетете статията ще видите,че прокурорът до последния момент не е бил запознат,че не става дума за амфетамин, а за легална хранителна добавка фенилетиламин -както виждате може да се купи свободно https://apteka.framar.bg/30039411/%D1%85%D0%B0%D1%8F-%D0%BB%D0%B0%D0%B1%D1%81-%D1%84%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%BB%D0%B5%D1%82%D0%B8%D0%BB%D0%B0%D0%BC%D0%B8%D0%BD-%D0%BA%D0%B0%D0%BF%D1%81-500-%D0%BC%D0%B3-100


Заради този легален продукт лицето е държано в ареста. Благодарение на експертиза на МВР-лаборатория, и сляпото приемане на резултатите от фалшивата експертиза от прокурора, който дори и в съда твърди, че става дума за амфетавмин-вероятно защото въпросната дрога, и въпросната хранителна добавка имат близки наименования-та прокурорът- чел недочел, разбрал-недоразбрал. Като вица-не били компютри , а компоти.Втори въпрос-лаборантът изготвил фалшивата експертиза защо и до днес не е осъден? Колко още невинни са в затвора ,заради фалшиви експертизи от МВР-лаборатории?


Как е възможно този случай да е потулен, и да няма арестувани лаборанти, заради фалшивата експертиза. 19 месеца в арестът явно не значат нищо за вас. Нали лично не ви касае?

Какко и да е-този случай по несъмнен начин доказва,че в МВР лабораториите има поне един доказан случай на фалшива експертиза-легална хранителна добавка е била обявена за дрога.
1
|
нерегистриран
28 ноември 2018, 09:32
4
0
МВР лабораторията обявява легалното вещество фенилетиламин-което е хранителна добавка, достъпна във всяка аптека за ... амфетамин.Питаме- още колко други са "грешните" експертизи на лаборатории към МВР, заради които невинни са третирани като престъпници?
Ще бъде ли потърсена отговорност от пишман експертите?
Колко милиционерски началници ще бъдат уволнени заради свинщината с "грешната" експертиза, или за вас почти 2 години в зандана са нищо-щом са на чужд гръб?


Върха на цинизма е,че съдът установява ,че експертизата е "грешна", но лицето следва да я плати.
Докъде ли още ще стигне меверето в дебрите на закононеспазването, след доказани, например:
"Грешни" експертизи-вкарващи невинни в ареста за почти две години
"Грешни " паспорти-например фалшивия паспорт на Куювич.
ТВОЯТ КОМЕНТАР
Име (коментирате, като нерегистриран)
Коментар
Снимка 1
Снимка 2
Снимка 3
Снимка 4
Снимка 5
Снимка 6
Въведете буквите и цифрите от кода в дясно