Заличаване на ипотеки след публична продан
Създадена от Чичо Емо Баничката на 12 февруари 2020
Започни с:    Първите | Последните
Отговор
6
hopu
|
нерегистриран
13 февруари 2020, 17:22
0
-1
ПРОЧЕТЕТЕ МОЕТО ИЗПИТВАНЕ
Здравейте всички, аз използвам този носител, за да ви запозная с частна заемна компания, която прави огромна разлика. Предложиха ми заем и аз говоря от опит. Услугите им са супер и предлагат 2% заем. Един ден, докато сърфирах в интернет, изглеждаше разочароващо, когато попаднах на свидетелство на човек, който също беше измамник, и се озовах в законна компания за заем, наречена Хосе Луис заемна компания (joseluisloans@gmail.com) или (joseluislosns @ aol.com)
където най-накрая получи заема си. , затова реших да се свържа със същата компания за заем и след това им разказах моята история за това, как бях измамен от 4 различни кредитори, които не направиха нищо, освен да ми причинят повече болка. Обясних на компанията по пощата и всичко, което ми казаха да правя, вече не плаче, защото ще получа заем от тяхната компания и също избрах правилния контакт с тях. Попълних формуляр за заявление за заем и изпълних всичко, за което поисках, и ми дадоха заем от 34 000 евро за тази страхотна компания, управлявана от г-н Хосе Луис. Днес съм щастлив за семейството си, защото тази компания ми даде заем, така че дадох обет постоянно да ставам свидетел онлайн как съм получил заема. Имате ли нужда спешно заем? любезно и бързо се свържете с заем на Джосе Луис по имейл на имейл: (joseluisloans@gmail.com) или
(joseluislosns@aol.com)}. Мисля, че и други хора свидетелстват за същия честен кредитор
5
marei
|
нерегистриран
13 февруари 2020, 17:20
0
-1
Здравейте, това е да информирам широката общественост, че Жозе Луис, заемодател на частен заем, отвори финансова възможност за всеки, който се нуждае от финансова помощ. 5000 евро до 100,00 евро Ние предоставяме заеми под 2% лихва за физически лица, фирми и компании по ясен и разбираем начин и условие. свържете се с нас днес по имейл на (joseluisloans@aol.com) или (joseluisloans@gmail.com)
4
Неизправен свят
|
нерегистриран
13 февруари 2020, 10:42
1
0
Волтер разправяше, че личното мнение е причинило повече беди на тази малка земя от чумата и земетресенията. В случая - и излишни нотариални такси.
Явно трябват опреснителни курсове върху чл. 175 ЗЗД и чл. 19 ПВп.
3
Адвокат
|
нерегистриран
12 февруари 2020, 23:37
5
0
Поискайте от съдебния изпълнител да Ви издаде Удостоверение по чл. 19 от Правилника по вписванията и сам си заличете ипотеките.
2
Да, бе!
|
нерегистриран
12 февруари 2020, 23:33
0
0
Честно казано, не мога да разбера. Банката, в чиято полза са учредени ипотеките, придобива имота на публична продан и Ви продава имота и иска от Вас заличаване на ипотеките, така ли? Ако е вярно, е страшна глупост. При всички положения, тежести няма.
1
Кака Сийка Баничката
|
нерегистриран
12 февруари 2020, 19:25
1
0
Може да съдиш, който си поискаш, ама ще загубиш делото.
Чичо Емо Баничката
|
нерегистриран
12 февруари 2020, 18:45
2
0
Юрист на банка, която има стари ипотеки, ме праща при любим нотариус, за да заличим ипотеките.
И то след публична продан, на която банката е станала собственик и впоследствие ми продава този имот. Уж чист от тежести...
Мога ли да съдя банката?


ТВОЯТ КОМЕНТАР
Име (коментирате, като нерегистриран)
Коментар
Снимка 1
Снимка 2
Снимка 3
Снимка 4
Снимка 5
Снимка 6
Въведете буквите и цифрите от кода в дясно